Sobre mi i el blog

He creat aquest blog per compartir les meves idees sobre la maternitat – a vegades una mica radicals o poc convencionals potser.

Vaig començar a pensar sobre maternitat quan era adolescent, llegint articles sobre criança de revistes que estaven per casa. Des de llavors no vaig deixar de plantejar-me què faria quan fos mare. Sempre he considerat que instint i maternitat estan totalment entrelligats i, en els darrers anys, la meva experiència com a científica m’ha empès a voler aprendre perquè l’instint és el que és, a voler entendre les raons biològiques per les quals l’instint és un i no un altre.

Des del desembre de 2013 soc mare a jornada completa i ara, més que mai, em pregunto cada dia quin tipus de mare vull ser. La meva resposta a aquesta pregunta va agafant forma amb el temps, com suposo que passa a la majoria. Vull utilitzar aquest espai per divulgar les meves idees i els descobriments que faig fent. Per explorar la maternitat unint instint, idees d’autors que m’han influenciat (com Laura Gutman o Robin Grille, entre altres), i ciència.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s