Sobre mi i el blog

Soc una mare Catalana, Espanyola, i molt aviat Kiwi també. Visc a Nova Zelanada amd la meva filla i el meu marit, americà. Em vaig formar com a científica, concretament en genètica de la conservació, però m’he dedicat a ser mare a temps complet durnat una bona temporada. Actualment estic explorant diferents camins per evolucionar tant en la meva vida profesional com personal.

Vaig crear aquest blog al 2013 per compartir les meves idees sobre la maternitat – a vegades una mica radicals o poc convencionals potser. Vaig començar a pensar sobre maternitat quan era adolescent, llegint articles sobre criança de revistes que estaven per casa. Des de llavors no vaig deixar de plantejar-me què faria quan fos mare. Sempre he considerat que instint i maternitat estan totalment entrelligats i, al formar-me com a científica, vaig tenir més curiositat per aprendre perquè l’instint és el que és, a voler entendre les raons biològiques per les quals l’instint és un i no un altre, i com els nostres estils de criança els afecten.

Com a mare d’una nena d’un any em va costar de treballar en el blog i va quedar totalment abandonat fins a principis de 2018. Quan vaig començar, la idea era de compartir les meves idees però també de tenir una forta aportació de descobriments científics sobre criança i les necessitats de nens i nenes. Encara m’encanta llegir llibres de criança basats en ciència i recerca, i escolar què diuen els científics sobre el tema, però he decidit utilitzar el blog majoritàricament per compartir els meus pensaments i dilemes, no només sobre la maternitat però també sobre la vida en general.

Espero que els posts us agradin i siusplau deixeu comentaris i compartiu les vostres idees també!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s